Delta 33 Open 2020 Volvo Penta D6-440 DPI -SÅLD

Pris: 3.900.000 kr
BESKRIVNING & UTRUSTNING

Första Delta 33 Open med den nya motorn och det nya drevet från Volvo Penta. Det ger en mycket mjukare växling och möjlighet till slow speed.

Den nya drivlinan har längre service intervaller vilket minskar service kostnaderna. Delta 33 Open bjuder på stora sociala ytor utomhus eller under ett välskräddat kapell. Inne i båten möts vi av owners cabin i fören med gott om stuvutrymmen. Toaletten med separat dusch är placerad om styrbord vid nedgången och akteröver finner vi en generös midcabin med plats för 2 vuxna eller 2-4 mindre barn.

På däck så finner vi ett välplanerat och utrymmes effektivt längsgående pentry. Akteröver finns matplatser med utrymme för upp till 10 personer. Samma sittgrupp fälls enkelt till en solbädd och mäter då hela 6 kvadratmeter. Delta 33 Open är konstruerad med modernaste vakuumteknik med vinylester och divinycell (Diab Core Infusion Technology) samt kolfiberförstärkta bottenstockar. I kombination med skrovets luftsmorda tvärsteg genererar det marknadsledande låg bränsleförbrukning; uppskattningsvis från 1,6 l /nm i 30 knops fart.

Dessutom är Delta 33 Open rikligt utrustad. Bogpropeller, vakuumlimmat teakdäck, 12 tums Glass cockpit plottrar 2st, gångvärme, dubbla kapell, dubbla Mastervolt AGM batterier, Zipwake trimplan med automatik och blandare från Vola är exempel på vad som ingår i grundspecifikationen.

Extrautrustning :

• Ankarspel till aktern med fjärrkontroll

• Bottenmålning

• Landström med batteriladdare & inverter

• Värmare Eberspächer

• Fusionsljud uppgradering med förstärkare

Båttyp: Daycruiser

 

 

Färdig för omgående leverans

Kontakta oss för visning och mer information.

Välkommen Ombord!

Båtfakta

Modell: Delta 33 Open

Årsmodell: 2020

Längd: 10,7 m

Bredd: 3,10 m

Vikt: 3800 kg

Motorfakta

Motor: Volvo Penta D6-440 DPI

Bränsletank: 550 liter

 

Användning

Kontakta säljare

Robert Högberg:
robert@nordicmarine.se
0709-62 52 35

Niclas Ekegren:
niclas@nordicmarine.se
0709-62 52 44

Share This